Tweedehands & nieuwe auto’s kopen en verkopen …

Auto’s Kopers Exchange is een premier gebruikte autodealer. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige invoer met nieuwe inventaris die altijd wordt toegevoegd. Trade-ins zijn altijd welkom.

Tweedehands & nieuwe auto’s kopen en verkopen …

Testdrive – De autokoper krijgt de sleutels recht op het perceel en dan zal de verkoper onmiddellijk het lot verlaten. Dit scenario is ongeveer net zo goed als het wordt. De auto-koper krijgt alle informatie die ze nodig hebben van de verkoper. Bestelwagen verkopen Ze zullen zien hoe goed de verkoper de auto behandelt en handvatten om de stad te komen. De verkoper moet ermee akkoord gaan met de gebruikte auto’s zijn beschikbaar, zodat de auto-koper een geïnformeerde beslissing kan nemen als dit de verkoper is die ze een gebruikte auto van willen kopen. Alle gebruikte servicecodes moeten worden opgemerkt en de auto-koper moet de auto gedurende een bepaalde periode besturen voordat u een beslissing neemt.

Particuliere verkoper

Particuliere  auto’s opkopen  de meeste particuliere verkopers verlagen de prijs op gebruikte auto’s in één keer en ga dan terug wanneer de timing gelijk is. Dit is de reden waarom de meeste particuliere verkopers alleen een auto verkopen aan iemand die het voertuig bezit. Nogmaals, de koper krijgt alle benodigde informatie van de verkoper en beslis dan of ze doorgaan met deze deal. De auto-koper wil de auto testen om ervoor te zorgen dat de verkoper hen alles vertellen wat ze moeten weten over de geschiedenis van de auto’s, brandstofverbruik en arbeidsomstandigheden.

Kilometertellercontrole

Indien mogelijk moet de koper het voertuig naar een automatische reparatiewerkplaats halen om het voertuig te laten controleren op een lopende kilometerteller. Het is ook een goed idee om de verkoper te krijgen om documentatie te bieden op het rollback van de kilometerteller. Een autoverkoper kan bewijs verbergen van een kilometerteller rollback door het daadwerkelijke rollback-embleem uit het raam van de auto te verwijderen. Dit kan gemakkelijk een particuliere verkopers folie proberen om de koper een vals gevoel van veiligheid te geven. Bij het testen van de auto op deze manier moeten eventuele discrepanties onder de aandacht van de verkoper of koper worden gebracht.

Pre-Aankoop Inspectie

Zo spoedig mogelijk nadat de verkoop is voltooid, moet de koper een vooraf aankoopinspectie hebben gedaan. Dit is een essentiële stap als de auto wordt gekocht bij een dealerschap, omdat het de koper zal helpen om een citroen te krijgen. De inspectie van voorkoop moet een visueel onderzoek van de lichaamsstructuur, de motor en alle andere componenten omvatten. Het is belangrijk voor de koper om op te merken als er ontbrekende delen zijn of als er ongebruikelijke slijtage of schade aanwezig is.

Escrow-agenten

Als het koopt bij een particuliere verkoper, wordt ook geadviseerd dat de koper een auto-escrow-agent gebruikt. Het Escrow-agent moet gekwalificeerd zijn om zaken te doen met de particuliere verkoper en een licentie van het juiste overheidsinstantie. Het Escrow-agent moet de koper kunnen verstrekken met documentatie over de geschiedenis van het eigendom, eventuele ongevallen die de auto betrokken is geweest, en eventuele rapporten die door het ministerie van Motorvoertuigen tegen de auto zijn ingediend. Deze formulieren zullen ervoor zorgen dat de verkoper een lage prijs heeft om te bieden en kan financiering door de dealer krijgen. Kopers mogen de verkoper niet toestaan om van hen te profiteren door een lage prijs aan te bieden.